Anne Vada - «As I walk»

Coverbilde As I walk

Vuelie 2015 iTunes

As I Walk er en reise som innbyr til ro, ettertanke og refleksjon over egne verdier og valg. En musikalsk pilgrimsvandring uavhengig av religiøst ståsted.

Musikken er kontrastfylt – et sted mellom pop og folkemusikk, i et lydbilde der gamle musikkuttrykk møter ny teknologi.

Sammen med Frode Fjellheim på tangenter og joik, bidrar Snorre Bjerck (perkusjon), Hildegunn Øiseth (bukkehorn og trompet) og Mattis Kleppen (bass). De bidrar til å skape en helt ny ”sound”, hvor Annes formidling og vakre stemme får skinne i et nytt landskap.

Anne Vada står bak en en rekke musikkutgivelser innen flere genre. Hun har alltid krysset musikalske grenser med utgangspunkt i egen stemme.

På hennes forrige innspilling Det evige sekund ble Frode Fjellheim spurt om å bidra. Anne ble bergtatt av hans måte å formidle musikk på. Flere nye elementer kom inn i hennes musikkverden, blant annet Frodes joik.

Frode Fjellheim er i dag kan hende aller mest kjent for å ha skrevet tittellåten til filmen Frozen/Frost, med stor suksess! Frode er komponist, musiker, joiker og produsent. Han har produsert en rekke CD-er, både med sine egne prosjekter, som bandet Transjoik, og med andre artister.

Tekstene til As I Walk har Anne skrevet i nysgjerrighet og interesse over hvorfor mennesker verden over fortsatt legger ut på pilgrimsvandring. Frode har produsert utgivelsen, og i hovedsak skrevet og arrangert musikken.

Hjertelig velkommen inn i As I Walk.

Vokal: Anne Vada
Synth og vokal: Frode Fjellheim
Perkusjon: Snorre Bjerck
Trompet og bukkehorn: Hildegunn Øiseth
Bass: Mattis Kleppen
Kor: Randi F. Lundemo og Elisabeth Silseth

Produsert av Frode Fjellheim
Mixet og mastret i Transjoik studio, Trondheim 2015

Anmeldelser«As I walk»

As I walk

Artistnytt — 22.04.15 — www.vuelie.no

I denne linken finner du avisartikler, kritikker, smaksprøver, radioitervju med mere.

Design & webmaster: To The Point Webdesign